Komentáře

1 Ilja Spitalsky Ilja Spitalsky | 30. dubna 2010 v 16:46 | Reagovat

Tohle je teda opravdový literární skvost! Když už se autorovi výjimečně podařilo dát dohromady souvětí, tak zase nezvládl správně oddělit čárku. Na obsah nereaguju, žádný není. Jedinou informační hodnotu vidím v tom, že na Hané jsou vdolky jako koláče (nebo naopak). Že jsem to vůbec četl...

2 znamenivah znamenivah | E-mail | 30. dubna 2010 v 17:39 | Reagovat

jooo souhlasím....Obsah byl vskutku výživný.Ach jo...:-(

3 Ladislava Stará Ladislava Stará | E-mail | 1. května 2010 v 18:16 | Reagovat

Jsem z Českomoravské vysočiny, u nás se těmto koláčům říkalo "dvojctihodné".  Přeji panu Babicovi mnoho úspěšných pořadů.

4 pietro pietro | E-mail | 1. května 2010 v 19:57 | Reagovat

Myslím že už je dost Babici. Spíše jak kuchař to je patlal a řečička. Myslím že měl zůstat v tom Deutschlandu a vařit německým strávníkům odchovaných na Eintopfu.

5 Ladislava šálová Ladislava šálová | 1. května 2010 v 20:10 | Reagovat

No opravdu nic moc článek, ale zase na druhou stranu, návod pro méně chápavé. A slíva byli jistojistě dobrá :D

6 Šuláková Mirka Šuláková Mirka | E-mail | 1. května 2010 v 20:20 | Reagovat

Vy všichni pánové (chytří),jak často doma vaříte? Pan Babica spíše ukazuje a radí a je na nás jak si to uděláme.

7 lukasomet lukasomet | 1. května 2010 v 20:27 | Reagovat

Babica má u nás doma hodně přezdívek, např. patlálek, patlica, atd. Je to hrozný kuchař, doufám, že skončí, ale na druhou stranu se každý díl zasmějeme. Po dnešním dílu se vůbec nedivým Zdeňku Polreichovi, že se vzteká, protože takto se ke slušné gastronomii opravdu nepropracujeme a kdo umí být na své vaření náročný doma, logicky požaduje dobrou úroveň i v našich slavných restauracích.

8 lukasomet lukasomet | 1. května 2010 v 20:43 | Reagovat

Překlep jsem se ve slově nedivím, sorry. xD

9 Věra Urbánková Věra Urbánková | E-mail | 1. května 2010 v 21:34 | Reagovat

náhodou Babica je dobrý,ráda se dívám na jeho recepty a hodně inspiruje.Vaří s lechkostí a nic složitého.Díky za jeho recepty.

10 Marie Jelinkova Marie Jelinkova | E-mail | 1. května 2010 v 21:35 | Reagovat

Souhlasím.Ono se to kecá,ale skutek asi utek.

11 Marie Jelinkova Marie Jelinkova | E-mail | 1. května 2010 v 21:35 | Reagovat

souhlasím

12 marinka19 marinka19 | E-mail | 1. května 2010 v 22:09 | Reagovat

Nechápu,když se někomu pořad s p.Babicou nelíbí a nic mu neříká proč se na něj dívá?Mě osobně se líbí a několikrát v pořadu řekl,že neučí nikoho vařit,pouze dává inspiraci na jednoduché vaření doma.Kdo chce vařit doma jako v několika hvězdičkové restauraci,musí se dívat na jiný pořad na jiné stanici..........

13 Libuše Koppová Libuše Koppová | E-mail | 1. května 2010 v 22:29 | Reagovat

Pořad s panem Babicou není povinný. Komu se nelíbí, nebo se dívá, aby mohl kritizovat, může použít vypínač, nebo přepnout na jiný program.

14 jiridolejsrevolucionar jiridolejsrevolucionar | E-mail | 1. května 2010 v 23:11 | Reagovat

To je správna prdel   dělat si s českého národa prdel
pouze 20 let vás krmime zvratky a vykali komunistickeho kolaboranta vaclavahavla
to je prdel jsi s vás dělat prdel
rozkradli jsme co sedalo  státni a privátni majetky a pro vase deti zbyli jen havlovi vykali a zvratky
to je prdel jsi vás dělat prdel    ani jeden komunisticky vrah nebyl
potrestán za vraždy bezbraných dětí to je správna prdel si s vás dělat
prdel za pár let po havloví revoluci se s komunistických vrahu
milijardari  stali to je spravná prdel
zadlužili jsme vas jen tak malinko a pro prdel aby vase bezbrane
deticky  meli s toho  taky nejakou prdel ato jeprdel kolik kasparu s IQ jako ma ex prezident vaclavhavel nechape ze si delame zvas prdel,,

 a ta revoluce s vaclavemhavlem  to jsi komunisticky vrahové s vás
udělali  jen tak  malou prdel ze zrádneho  primitivniho schizofreniho
alkoholika jsme vám udělali filozova jen tak pro prdel českemu národu
a tento neprimitivnějši filosov se boji ukázat veřejnosti i za
neprůstřelnym sklem a za toto hrdinstvi má nejvyšší státni vyznamenání
a  doživotni presidentskou penzi to je správna  prdel jsi s vás dělat
prdel!!!!
zapoj se i ty do boje ze zlocincema co vladnou v nasi vlasti!!!!! www.dostklause.cz http://www.cibulka.com http://www.cs-magazin.com http://www.stopprocenzuru.cz‚www.czechoffice.org

jiridolejsrevolucionar@gmail.com           zaruka svobodného Česka

15 pietro pietro | E-mail | 2. května 2010 v 8:05 | Reagovat

[6]:Mirko, vařím již víc jak 40 let. Babica se hodí leda tak do pohádky Sůl nad zlato. Od každého přiměřeně a něco z toho vznikne a snad se to bude dát i jíst. Jak se pochlubil , hodně let vařil v Německu. Potom se tedy nedivím těm jeho blafům které jsou skutečně vhodné jen pro němce.Italovi v kuchyni si Babica nemůže ani čuchnout.

16 Fialka Fialka | E-mail | 2. května 2010 v 10:39 | Reagovat

Myslím,že vaření s Babicou je dobré vaří ze surovin které jsou cenově dostupné pro všechny a ne pro horní vrstvu.

17 týna týna | 2. května 2010 v 11:00 | Reagovat

a kde je dopr....  ten recept?

18 coverlet coverlet | 2. května 2010 v 11:12 | Reagovat

[1ˇJe to jednoduché, čemu se říká v Čechách koláč, tomu se říká na Hané vdolek. Takže se vlastně jedná o jednu věc, která má dvě různá pojmenování.

19 Mirka Mirka | 2. května 2010 v 14:34 | Reagovat

Patlal, patlal, vlasy příšerné, neupravený , celý napuchlý, hlas nepříjemně vychlastaný..tak na mě působ,í tento šašek Babica.

20 Marie Křivá Marie Křivá | 2. května 2010 v 15:14 | Reagovat

Každý máme jiné chutě a jinak hluboko do šrajtofle. Babica vaří pro nás obyčejné z dostupných surovin. Komu vadí, ať vypne televizi a jde si zasporovat do supermarketu pro VIP potraviny.
A Pohreit, redakoři novin z jeho výtvoru v restauraci nadšeni nebyli a o čerstvých surovinách mohli jen snít.
Dobře se ukazuje a radí, sám o neplní

21 Beatris111 Beatris111 | 2. května 2010 v 19:03 | Reagovat

[7]:

[7]: Lukasomet-nauč se gramatiku a potom něco hodnoť

22 sliska sliska | E-mail | 2. května 2010 v 19:07 | Reagovat

Jen samá kritika. To je obrázek našeho národa. Když se někomu dotyčný kuchař nelíbí, ať si televizi buď vůbec nepouští nabo ji přeladí. U nás vypadá pan Polreich také jako náfuka, který si nevidí ani na špičku nosu, a tak se na něj nekoukáme. Je to pouze každého rozhodnutí, který knoflík na ovladači zmáčkne.

23 prdicky prdicky | Web | 2. května 2010 v 19:54 | Reagovat

Pěknej blog :) ;-)

24 vlasta vlasta | E-mail | 2. května 2010 v 21:07 | Reagovat

Ja jenom že v receptu je psana polohruba mouka a ve videu pani Dana uvádí hladkou.Chybička se vloudila.A já bych je ráda vyzkoušela.

25 mlaticka mlaticka | 2. května 2010 v 21:09 | Reagovat

proboha tady nejde o to kdo si zapne televize nebo vypne když vaří BABICA tady jde o vyjádření názoru na jeho osobu,a článek co napsal,kdo tady mele bláboly o kritice tak je sám hlupák když chce zakazovat druhým se vyjádřit,jenom proto že sliska ma

26 juraf juraf | E-mail | 2. května 2010 v 21:11 | Reagovat

jiridolejsrevolucionar byl asi dost pod "vlivem"když tady prezentoval svoje výlevy o vaření jako kritiku někoho kterého asi vůbec nezná.Ty o kterých psal se vařením totiž nezajímají.Co se týče Babicových receptů souhlasím s tím,že sám prohlásil,že nikoho neučí vařit,že je to pouze inspirace.Oba pořady jsou totiž úplně o něčem jiném!!!

27 mlaticka mlaticka | 2. května 2010 v 21:14 | Reagovat

ráda BABICU tak tady zakuzuje druhým se o BABICOVI vyjadřovat jinak než pozitivně tak já BABICU  nesnášim a ted zakazuju tobě slisko aby jsi se vyjdřovl(a) jinak než negativně a budeš ted mit stejny názor jako já a to je" je to vydlák a jemu jenom hromadu hnoje a vydle do ruky"
běda jestli sem ještě někdo napíše jak ho milouje

28 sliska sliska | E-mail | 2. května 2010 v 21:35 | Reagovat

[27]:Opravdu úžasná a duchaplná odpověď. Vždyť říkám - obrázek naší společnosti. Ještě chybí někomu dát pár facek a je to dokonalé.

29 milady milady | E-mail | 3. května 2010 v 10:16 | Reagovat

Babicův pořad sleduji pravidelně,ale osvědčily se mi recepty,které uvádějí pozvaní hosté Jiřího Babicy.Babicovo recepty již ani nezkouším,neboť jsou ve stylu - co dům dal - a vždy mi z toho vyšly "nejedlé" slátaniny.

30 zzuzikk zzuzikk | 5. května 2010 v 17:41 | Reagovat

Co tim chtel autor rict......

31 zzuzikk zzuzikk | 5. května 2010 v 17:43 | Reagovat

Hele nech si to ja ho MILOUJU....:))[27]:

32 Martin Martin | E-mail | Web | 6. května 2010 v 7:31 | Reagovat

Nechápu,když se někomu pořad s p.Babicou nelíbí a nic mu neříká proč se na něj dívá?

33 martina martina | 6. května 2010 v 20:59 | Reagovat

A kde je Ozzák,,,,?,

34 exgeorgino exgeorgino | E-mail | 8. května 2010 v 14:29 | Reagovat

[32]: aby pochopil, kam až může sahat lidská blbost. A opravdu v jeho pořadech se nezapře cikán, který je tak schopen někde ukrást slepici a tu uvařit v kotlíku, když kočuje po vesnicích. Z jeho pořadu je cítit smrad, asi tak, jako když vypadne prkno z cikánského vozu. Možná by ubozí zastánci jeho "umění" měli hledat v Praze restauraci, kde by vařil.....že ji nenajdou? Ano nenajdou, zato najdou jak opravuje lyže v Záběhlicích, na což má živnost. Pokud se tedy zoufalci otírají o opravdové kuchaře, typu pana Zdeňka Pohlreicha, který opravdu vaří a vařil v mnoha významných restauracích a dnes svoji restauraci vlastní, tak by měli předložit důkaz, kde vaří a vařil pan Jiří Babica. Vyhlásit německý pajzl, za vyhlášenou restauraci, tak to je síla hodná televize nova. Pan Babica nejenom že vypadá jako alkoholik, ale osobně jsem ho potkal v dopoledních hodinách zhluleného jako prase v Praze na Vinohradech, kousíček od náměstí Míru. Chtěl jsem s nim prohodit pár slov o jeho ubohém pořadu, ale nebyl schopen slova, jak si šlapal na jazyk. Asi právě někde ochutnal co uvařil a možná si spletl majoránku s marihuanou, takže se chudákovi omlouvám, ale komentovat, jak jsou jídla pana Babici levná a vaří z toh co dům dal, tak dům také dal záchodové prkénko a tak asi chutnají jeho "speciality". Nebudu se vyjadřovat k tomu, jak si plete zásadní kulinářské názvy a zaměňuje je za hovadiny, tyká účinkujícím, jako by s nimi chodil na základní školu, jenže dle jeho vyjadřování a znalostí kulinářského umění, šťastně vychodil ve třetí třídě devítiletku a obávám se, že na pomocné škole.

35 zaynab zaynab | E-mail | 10. května 2010 v 14:36 | Reagovat

[12]:já tedy nevím jak vy, ale já jsem u jeho pořadu ještě ani jednou nedostala chuť si něco z toho co předváděl uvařit.

36 dasena dasena | 15. května 2010 v 12:09 | Reagovat

Babicovy recepty jsou všechny super

37 Domina Domina | 22. května 2010 v 14:30 | Reagovat

Taky jsme Hanácké vdolky pekli už dvakrát:-) nemají chybu, nic lepšího jsem nejedla:-) A jinak, Babica je super, konečně kuchař, který vaří s lehce dostupných surovin. Je bezva. Papa

38 d.m.k. d.m.k. | 22. května 2010 v 14:35 | Reagovat

Chtěla bych vidět něktéré ty pitomce tady, jak umí vařit oni, když jen umí pomlouvat a nadávat někomu do cikánskejch smradů a podobně.Já třeba cikánka rozhodně nejsem ani jim dvakrát nefandím, ale i kdyby vařil jako cikán, oni vařit umějí:-DJste ubožáci, takoví někoho ani nemohou urazit, tím spíš ne Babicu. pa

39 simdan simdan | 25. května 2010 v 21:55 | Reagovat

Vdolky jsou opravdu výborné,plnila jsem je aj mákem....na Babicovy dobroty se dívám málokdy,ale vdolky mě příjemně překvapily.:)

40 Bibi Bibi | 26. května 2010 v 21:09 | Reagovat

Radši sem nepiš, jiridolejsrevolucionari, když píšeš jak dobytek!!!

41 diid diid | 4. června 2010 v 22:42 | Reagovat

to je jak prvňákova slohovka :)

42 jiridolejsrevolucionar jiridolejsrevolucionar | E-mail | 18. června 2010 v 17:55 | Reagovat

To je správna prdel dělat si s českého národa prdel pouze 20 let vás krmime zvratky a vykali komunistickeho kolaboranta vaclavahavla ato jeprdel jsi s vás dělat prdel rozkradli jsme co sedalo státni a privátni majetky a pro vase deti zbyli jen havlovi vykali a zvratky ato jeprdel jsi vás dělat prdel ani jeden komunisticky vrah nebyl potrestán za vraždy bezbraných dětí to je správna prdel si s vás dělat prdel za pár let po havloví revoluci se s komunistických vrahu milijardari stali to je spravná prdel zadlužili jsme vas jen tak malinko a pro prdel aby vase bezbrane deticky meli s toho taky nejakou prdel ato jeprdel kolik primitivnich kasparu s IQ jako ma ex prezident vaclavhavel nechape ze si delame zvas prdel,, a ta revoluce s vaclavemhavlem to jsi komunisticky vrahové s vás udělali jen tak malou prdel ze zrádneho primitivniho schizofreniho alkoholika jsme vám udělali prezidenta, filozova jen tak pro prdel českemu národu a tento neprimitivnějši filosov se boji ukázat veřejnosti i za neprůstřelnym sklem a za toto hrdinstvi má nejvysší státni vyznamenání a doživotni presidentskou penzi to je správna prdel jsi s vás dělat prdel!!!! zapoj se i ty do boje ze zlocincema co vladnou v nasi vlasti!!!!!smrt havlovskym kolaborantum,okupantum vyziva jiridolejsrevolucionar@gmail.com www.dostklause.cz http://www.cibulka.com http://www.cs-magazin.com,http://hedvicek.blog.cz/www.stopprocenzuru.cz‚www.czechoffice.org,www.sinagl.cz

43 jiridolejsrevolucionar jiridolejsrevolucionar | E-mail | 12. července 2010 v 22:50 | Reagovat

[1]:To je správna prdel dělat si s českého národa prdel pouze 20 let vás krmime zvratky a vykali komunistickeho kolaboranta vaclavahavla ato jeprdel jsi s vás dělat prdel rozkradli jsme co sedalo státni a privátni majetky a pro vase deti zbyli jen havlovi vykali a zvratky ato jeprdel jsi vás dělat prdel ani jeden komunisticky vrah nebyl potrestán za vraždy bezbraných dětí to je správna prdel si s vás dělat prdel za pár let po havloví revoluci se s komunistických vrahu milijardari stali to je spravná prdel zadlužili jsme vas jen tak malinko a pro prdel aby vase bezbrane deticky meli s toho taky nejakou prdel ato jeprdel kolik primitivnich kasparu s IQ jako ma ex prezident vaclavhavel nechape ze si delame zvas prdel,, a ta revoluce s vaclavemhavlem to jsi komunisticky vrahové s vás udělali jen tak malou prdel ze zrádneho primitivniho schizofreniho alkoholika jsme vám udělali prezidenta, filozova jen tak pro prdel českemu národu a tento neprimitivnějši filosov se boji ukázat veřejnosti i za neprůstřelnym sklem a za toto hrdinstvi má nejvysší státni vyznamenání a doživotni presidentskou penzi to je správna prdel jsi s vás dělat prdel!!!! zapoj se i ty do boje ze zlocincema co vladnou v nasi vlasti!!!!!smrt havlovskym kolaborantum,okupantum vyziva jiridolejsrevolucionar@gmail.com www.dostklause.cz http://www.cibulka.com http://www.cs-magazin.com,http://hedvicek.blog.cz/www.stopprocenzuru.cz‚www.czechoffice.org,www.sinagl.cz

44 Helena Helena | E-mail | 26. července 2011 v 16:07 | Reagovat

Pan Babica má především velké charizma, které na obrazovku přenáší... není divu že má tedy diváky, kteří ho rádi sledují!
Jeho kuchařské umění? Rozhodně umí vařit líp než někteří jeho kritici v těchto komentářích co tu píší! Určitě nejmín o 95% , nemyslíte? Není tedy třeba se do něj strefovat:-)

45 Slavomír Slavomír | E-mail | Web | 6. prosince 2011 v 22:49 | Reagovat

Pěknej blog

46 Karfigolka Karfigolka | E-mail | Web | 3. srpna 2015 v 11:07 | Reagovat

Abych si takové vdolky mohla udělat, přemýšlím nad tím, že si půjčím peníze. Děti u mě budou na prázdninách a nechci je odbývat. Existuje sms půjčka http://microcredit.cz/

47 Dudo Dudo | 13. července 2016 v 10:38 | Reagovat

Není nad pravý sporák na dřevo:

http://www.levne-krby.eu/katalog/sporaky-na-drevo-3135/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.